Servet Avcısı 2.Bölüm

14 Temmuz 2008 Pazartesi

SERVET AVCISI
Bölüm 2 / Yeni Bölüm
14 Temmuz Pazartesi 20:40'ta
Tüm gün yayın akışı
“SERVET AVCISI” aşka ve sevgiye olan bütün inancını, zengin bir kadın uğruna terk edildikten sonra kaybeden Zeynep ile amcasının kendisini, sevmediği zengin bir kızla evlendirme baskısına dayanamayan Kerem’in aşkının hikayesidir. Bu ikili ile Tefeci Ayı Kazım, Zengin Kadın Avcısı Yalçın, bir müzik grubunun üyeleri ve diğer renkli pek çok karakterin yolu bir tatil köyünde çakışır ve aşk; oldukça komik, heyecanlı ve duygusal olaylar örgüsü içinde sürprizlerle gelişir.

BÖLÜM ÖZETİ:
Tekneden düşen Zeynep, Kerem tarafından boğulmaktan kurtarılınca bir kez daha oyunu bozulur. Yeni kartlar nasıl açılacaktır?

Tefeci Ayı Kazım, Sadık’ı bulmak için tatil köyüne gelince işler arap saçına döner. Sadık’ın Ayı Kazım’dan kaçmak için bulduğu çözüm kılık değiştirmektir. Sadık’ın kadın kılığına girmesi işleri çözecek mi yoksa daha fazla mı arap saçına döndürecektir?

Çapkın sahtekar Yalçın, Zeynep’in peşinde, Zeynep ise daha büyük bir avın peşindedir. Avın ve avcının birbirine karıştığı olaylar zincirinde, gece ormanda mahsur kalan Zeynep’i nasıl bir macera bekliyor?

0 yorum:

 
Seydiler